A A A

Förutsättningar för anmälan

Aktiviteterna riktar sig till de kommuner/företag som deltar i Forum Carpe. Enheterna står själva för lönekostnaden och eventuell vikariekostnad i samband med kompetensutvecklingen.

När det gäller längre kurser är det viktigt att man förvissat sig om att man kan prioritera att gå på kursen. Kontrollera även att det är rätt målgrupp, alltså att det blir på rätt nivå och ur perspektiv kopplat till den egna yrkesutövningen. Det är en förutsättning för att kunna tillgodogöra sig kompetensen och bli nöjd med insatsen.

Om aktiviteten är fullbokad

Om en aktivitet är fullbokad kan du anmäla dig till en reservplats. När en eventuell avbokning sker kommer du som anmält dig som reserv att få ett mejl om att du fått en plats. Observera att det här mejlet inte går till chefen utan endast till deltagaren som anmält sig.

Om du får en reservplats och inte längre kan eller vill gå avbokar du dig som vanligt via bekräftelsemejlet du fick när du anmälde dig.

Avbokningar och sena avbokningar

Vid avbokningar använder du dig av länkarna i bekräftelsemejlet som du fick vid din anmälan. Det är därför viktigt att mejladressen blir rätt.

Sena avbokningar gör du direkt till aktivitetens kontaktperson och debiteras med 1000 SEK.

Avgiften tillkommer även vid sjukdom eller andra oförutsedda händelser som gör att man inte kan komma till föreläsningen eller kursen. För att undvika avgift går det bra att skicka en ersättare som deltar i stället. 

Behöver du skicka en ersättare gör du ändringarna i anmälan via en länk i bekräftelsemejlet.

Specifika villkor, till exempel vad som räknas som en sen avbokning, för just din föreläsning/kurs ser du i informationen när du anmäler dig.

Avbokning av högskole- och gymnasekurser

Information om vad som gäller för avbokning av högskole- och gymnasiekurser hittar du i inbjudan till kursen. Du hittar inbjudan i kalendariet.

Du kan också läsa mer om de särskilda villkoren för gymnasiekurser på länken här under.

Mer om gymnasiekurser »


Du kanske också är intresserad av

Forum Carpes kalendarium »