A A A

Vårens kalendarium är här!

26 november, 2020

Nu kan du äntligen anmäla dig eller din medarbetare till vårens kurser, föreläsningar och nätverksträffar. Vissa av aktiviteterna blir fulla snabbt, så se till att boka din plats redan i dag för att inte missa chansen!

Eftersom coronapandemin fortsätter att påverka samhället blir i princip alla aktiviteter digitala och på distans. För en del aktiviteter är det ännu inte beslutat om de kommer hållas digitalt eller på plats. Anledningen till det är för att aktiviteterna genomförs bäst i fysisk form. När beslut har tagits kommer information om det här på forumcarpe.se. Självklart följer Forum Carpe myndigheternas rekommendationer.

Som vanligt kan en del nya aktiviteter också släppas under terminens gång, så håll alltid utkik i kalendariet.

Klicka på länken nedan för att komma till kalendariet

Kalendarium »

Ny, förbättrad funktion för reservplatser

Från våren 2021 förändras och förbättras systemet för reservplatser. Om en aktivitet är fullbokad kan du anmäla dig till en reservplats direkt i anmälningsformuläret. När en eventuell avbokning sker kommer du som anmält dig som reserv att få ett mejl om att du fått en plats. Platserna erbjuds i den ordning som anmälningarna kommit in. Observera att mejlen om reservplatser inte går till chefen utan endast till deltagaren som anmält sig.

Om du får en reservplats och inte längre kan eller vill gå avbokar du dig som vanligt via bekräftelsemejlet du fick när du anmälde dig. I samma mejl kan du ändra namn om du vill skicka en ersättare till platsen.

Inget kursblad släpps för våren 2021

På grund av coronapandemin kommer inget kursblad för våren 2021 att släppas. Du som vill ha en översikt i fysisk form kan skriva ut kalendariet.

Kalendarium »

Missa inget viktigt – prenumerera på nyheter från Forum Carpe

För att inte missa några viktiga nyheter kan du anmäla dig till att prenumerera på nyheter från Forum Carpe. Du anmäler dig i formuläret längst ner på den här sidan.

Prenumerera på nyheter

Fyll i din mejladdress här för att få mejlutskick när en nyhet har publicerats på forumcarpe.se.